We hadden een Vlaamse maand aangekondigd, dat kan natuurlijk niet zonder
een paar toffe winacties. Vandaag gaan we van start met de eerste winactie, beschikbaar gesteld door Uitgeverij Lannoo, waarvoor onze hartelijke dank! De eerste winactie betreft twee exemplaren van Het laatste woord van Piet Baete.

Waar gaat het boek over:

Inspecteur Patrick Van Dijk wordt dood aangetroffen in zijn slaapkamer met vier messteken in zijn onderbuik. De federale politie ontdekt al snel dat er een intern tuchtonderzoek naar Patrick werd gevoerd. Een typische afrekening met een corrupte flik of speelt het verleden toch een rol? Vijftien jaar geleden werd Patricks zoontje vermoord, een onopgeloste zaak die nu opnieuw wordt opgedolven. Wie was toen de schuldige? De speurders onderzoeken systematisch alle sporen en ontdekken de ware toedracht. Of dat denken ze toch.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Wanneer werd de laatste zin getypt op Facebook van het boek Het laatste woord dat door twaalf ‘monniken’ geschreven is op de Facebook pagina van Piet Baete?

Het antwoord is terug te vinden op de auteurspagina van Piet op Facebook.

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 16 mei 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Het laatste woord.

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)