De maand mei is bij ons Vlaamse maand, dus we gaan nog even lekker verder met een toffe Vlaamse winactie. Vandaag gaat de winactie online voor Blackwell van Kevin Valgaeren, beschikbaar gesteld door Uitgeverij Lannoo, waarvoor onze hartelijke dank! 

Waar gaat het boek over:

1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel.

Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met opium doordrenkte kluizenaarsbestaan om het ongeval te onderzoeken. Samen met de zenuwachtige archivaris John Dawkins ontdekt hij dat er zeker één iemand aan boord was, iemand die al tweehonderd jaar dood had moeten zijn.

Wanneer een reeks beestachtige moorden een spoor trekt van Whitby richting Londen, beginnen Blackwell en Dawkins aan een verwoede achtervolging.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

  • Welke prijs won Kevin met het boek De Ziener?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 30 mei 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Blackwell.

(Klik hier voor het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)