Binnenkort starten wij een nieuwe leesclub.
Uitgeverij LetterRijn stelt een aantal exemplaren beschikbaar, zowel paperback als ePub, van de op 10 juni te verschijnen young adult MUS, van Kristof Desmet.

Heb jij zin om mee te doen met een leuke leesclub? Lees dan snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:
Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Als haar moeder, een lerares, een relatie met een collega begint, staat haar wereld helemaal op zijn kop. Vooral omdat ‘De Kwal’ een van de meest vervelende leerkrachten van de school is. Samen met haar broer, Brix, probeert ze haar moeder op andere gedachten te brengen  en de relatie te boycotten. Maar heiligt het doel alle middelen?

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 10 juni) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Kristof Desmet zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan hem.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub MUS. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een ePub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt. Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij. Deelnemers uit België kunnen alleen in aanmerking komen voor een ePub.

Je kunt je aanmelden tot 5 juni. 6 juni zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Aanmelden leesclub: MUS – Kristof Desmet GESLOTEN

  1. Linda de Jong

    juni 4th, 2018

    Ah, jammer. Zou Mus heel graag lezen, maar ben dan net naar Finland.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)