En weer een toffe winactie! We mogen nu vijf exemplaren verloten van Vogelvrij van Kasper van Beek namens Uitgeverij Cargo.
Hiervoor onze hartelijke dank! 

Waar gaat het boek over:

Het rustige leven van Olaf wordt op zijn kop gezet wanneer hij een groene envelop tussen zijn post vindt. In de envelop zit een foto van hemzelf, lachend aan de oever van een bevroren meer, met zijn armen om de schouders van een andere man. Hij herkent deze man niet en heeft geen enkele herinnering aan het moment waarop de foto is genomen. Nergens lijkt hij antwoorden te kunnen vinden, maar zijn argwaan wordt gewekt als zijn familie zegt dat het vast een grap is en dat hij de foto maar moet vergeten.

Samen met Mila, een collega die haar eigen redenen heeft om hem te helpen, begint Olaf aan een zoektocht naar de onbekende man op de foto. Het leidt hem van Amsterdam naar Helsinki, en de nachtmerries die Olaf in toenemende mate teisteren blijken verrassend dicht bij de waarheid te komen. Hoe meer Olaf en Mila ontdekken, hoe gevaarlijker de belagers worden die hen achtervolgen. Wie heeft de foto gestuurd en vooral: waarom?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de vrouw van Olaf?
(Het antwoord is terug te vinden in de recensie op de site.)

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 4 juni 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Vogelvrij.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)