Morgen verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie Pretty boy van Ingrid Oonincx. De boekpresentatie vindt vanavond plaats in Tilburg, Thrillers & More is erbij.

Wie is de man die naast je slaapt?
Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada? Hannah’s onwrikbare vertrouwen in haar echtgenoot begint te wankelen. Als hun eigen zoon verdwijnt, ontdekt Hannah de ijzingwekkende waarheid over de man van wie ze zielsveel houdt.

Lees hier een fragment uit Pretty boy

De auteur
Ingrid Oonincx (Baarle-Nassau, 1968) publiceerde bij The House of Books vier goed ontvangen thrillers: Nickname, Botsing, Sluipweg en Medicijn. Oonincx studeerde journalistiek en is communicatieadviseur bij Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

 

De maand juni staat bij Thrillers & More in het teken van het werk van Ingrid Oonincx.
De komende weken plaatsen we recensies van Pretty boy en eerder verschenen werk, houden we een winactie en lees je het verslag van de boekpresentatie.

One Comment to: Auteur van de maand juni: Ingrid Oonincx

Leave a Reply

  • (not be published)