En we hebben weeral zo’n toffe winactie voor jullie: Bali van 
Kiki van Dijk, beschikbaar gesteld door Xander Uitgevers, waarvoor onze hartelijke dank! Deze keer is er de keuze tussen een ePub of een paperback, van beide worden er twee verloot (lees de voorwaarden goed!).

Waar gaat het boek over:

De liefde van een moeder voor haar dochter is grenzeloos. Maar is dat genoeg om haar te redden?
Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet verlaten, dus neemt Cita in haar eentje halsoverkop het vliegtuig.
Eenmaal op Bali wordt het pijnlijk duidelijk dat Cita de band met Evi door de jaren heen behoorlijk heeft verwaarloosd. Haar dochter blijkt er op het idyllische eiland een voor haar totaal onbekend leven op na te houden. Wie zit er achter de verdwijning van Evi en is Cita nog op tijd om de band met haar dochter te herstellen?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Noem twee andere titels van Kiki van Dijk. 

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 11 juni 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Bali.

Vermeld duidelijk of je een ePub of een paperback wil, of dat het niet uitmaakt!! (Wanneer dit niet in de mail vermeld staat ding je niet mee.)

(Klik hier voor het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)