Zondag verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de Young Adult MUS van de Belgische auteur Kristof Desmet.

Het verhaal
Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Als haar moeder, een lerares, een relatie met een collega begint, staat haar wereld helemaal op zijn kop. Vooral omdat De Kwaleen van de meest vervelende leerkrachten van de school is. Samen met haar broer, Brix, probeert ze haar moeder op andere gedachten te brengen en de relatie te boycotten. Maar heiligt het doel alle middelen?

‘Hoe gek ben jij op een schaal van één tot tien,’ vroeg hij recht voor de raap. ‘Elf?’ Ze probeerde luchtig te doen.

Over de auteur
Kristof Desmet (1971) werd in Roeselare geboren, maar woont sinds 2004 in Lauwe. Hij is leraar Nederlands in Ieper. Al jaren werkt hij mee aan leermethodes Nederlands bij uitgeverij Van In. Mus is zijn tweede boek voor jongeren.

Zondag is de boekpresentatie om 14.30 uur. Zilverbergkerk Rumbeke, Meensesteenweg 414 in Stad Roeselare. Vandaag start bij Thrillers & More ook de leesclub, waarvoor de inschrijving gesloten is.

Thrillers & More feliciteert Kristof Desmet met de publicatie van MUS.

Het boek is onder andere te verkrijgen via uitgeverij LetterRijn.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)