Op 30 juni 2018 is het dan eindelijk zover! Dan verschijnt de nieuwe thriller van Karin Hazendonk: De dood heeft blauwe ogen. Wij mogen weer een leesclub organiseren waarvoor uitgeverij LetterRijn een aantal exemplaren beschikbaar stelt, zowel paperback als e-pub!

Waar gaat De dood heeft blauwe ogen over?

Jan van Dijk heeft een saaie baan en zit gevangen in zijn huwelijk met Martine waarin sleur en vastgeroeste gewoontes de boventoon voeren. De enige die kleur aan zijn bestaan geeft, is zijn dochter Hannah.
Als Hannah spoorloos verdwijnt, verandert zijn leven in een hel.
De verdwijning van hun dochter maakt de scheurtjes in het huwelijk van Jan en Martine groter en zichtbaar voor de buitenwereld.
Leugens die diep begraven liggen in het leven van Martine, komen langzaam maar zeker aan de oppervlakte.
De vermissing van Hannah van Dijk is de eerste zaak die Loes de Koning krijgt in haar hoedanigheid van familierechercheur. Ze worstelt met de minachting van haar directe chef, onzekerheid en haar persoonlijke betrokkenheid bij deze zaak.
Als echter zwaar verminkte mannen worden gevonden, komt haar vechtlust terug en bijt ze zich vast in het onderzoek.
Iemand is heel erg kwaad en alle sporen leiden naar één persoon …

Spreekt dit je aan en heb je zin om mee te doen met de leesclub? Lees snel verder!

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 2 juli a.s.) gelezen wordt en je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, bookspot.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Karin Hazendonk zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Schrikt het bovenstaande je niet af? 😉 Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub DDHBO. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een ePub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt. Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij. Deelnemers uit België kunnen alleen in aanmerking komen voor een ePub.

Je kunt je aanmelden tot 29 juni a.s. Op 30 juni zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)