En weer een leesclub waarvoor je je kunt aanmelden, en wat voor een! Penitenza van Karin Kallenberg en Dimitri van Hove zal het onderwerp van gesprek zijn, hoe gaaf is dit!

Waar gaat Penitenza over?

Penitenza is een beroemd schilderij, het pronkstuk van de basiliek in Florella. Als Johan Jagers gevraagd wordt samen met een internationaal team deze kerk te restaureren, vertrekken hij en zijn vrouw Merel voor een jaar naar de Italiaanse kunststad.
Hun verblijf verloopt al snel totaal anders dan ze zich hadden voorgesteld. Daniël, bij wie Merel en Johan woonruimte huren, blijkt een vrouwenversierder en een maffiamaatje, en als en als er op een dag een gruwelijk misdrijf plaatsvindt, komen Merel en Johan in een ware nachtmerrie terecht.
Welk aandeel heeft Daniël hierin? Waarom weigert Johan door te gaan met de restauratie van het schilderij? Zal Merel Daniël kunnen blijven weerstaan?
Penitenza is een spannende misdaadroman over idealen, onrecht en opoffering.

Spreekt dit je aan en heb je zin om mee te doen met de leesclub? Lees snel verder!

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 23 juli a.s.) gelezen wordt en je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, bookspot.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Karin en Dimitri zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met hen over het boek en er vragen over stellen.

Schrikt het bovenstaande je niet af? 😉 Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: Leesclub Penitenza. Vergeet je adres niet te vermelden!
Aanmelden kan tot en met 18 juli a.s. Op 19 juli 2018 zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)