Namens uitgeverij Boekerij mogen wij twee exemplaren verloten van de
romantische thriller Door het vuur van Sandra Brown (waarvoor dank!).

Waar gaat het boek over:
Kerra Bailey weet dat ze haar carrière een enorme boost kan geven door een interview met Franklin Trapper. Deze gedecoreerde ex-legermajoor werd vijfentwintig jaar geleden een held toen er door hem overlevenden waren bij een aanslag in een hotel in Dallas. Jarenlang heeft hij daardoor midden in de publieke belangstelling gestaan, maar ineens verdween hij uit het openbare leven. Nu zet Kerra alles op alles om hem te spreken; zelfs als dat betekent dat ze via zijn zoon, voormalig federaal agent John Trapper, met hem in contact moet komen.

John wil niks van zijn vader weten, maar toch weet Kerra hem zover te krijgen om met haar aan tafel te zitten. Hun interview loopt desastreus af: ze wordt zelf het doelwit van een aanslag. John vreest dat hij alleen door met Kerra samen te werken achter de identiteit van de daders van beide aanslagen kan komen.

Zo maak je kans op één van deze boeken:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht.

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat zegt Bianca over Romantic Suspense bij de schrijfstijl in de groepsrecensie over Door het vuur?

Stuur een mail met het antwoord en je adresgegevens voor 30 juli 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Door het vuur.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)