Titel:Flirten met de playboy Flirten met de playboy
Auteur: Natasha Madison
Serie: Flirten met #2
Genre: New adult
Uitgeverij:
SVM Publishing
Vertaling: Stefanie Van Mol
Publicatiedatum: november 2018
Aantal bladzijdes:
234
Recensie: Miriam

Over de auteur
Als ze niet met de neus in de boeken zit of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema’s op voor zijn werkreizen. Het is maar goed dat haar personages wel doen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren…

Samenvatting
Noah is een enorme playboy, dol op vrouwelijk schoon en hij steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Waarom zou hij zich beperken tot een vrouw als er zoveel moois rondloopt? Totdat hij Kaleigh ontmoet..
Kaleigh is erg onder de indruk van Noah, maar zij heeft juist de regel dat een onenightstand ook echt maar een nacht duurt en niet voor herhaling vatbaar is. Hoe leuk een man ook is. 

Voor het eerst in zijn leven moet Noah zijn best doen voor een vrouw, maar hij is vastberaden Kaleigh voor zich te winnen. Zal Kaleigh zich blijven houden aan haar eigen regels of valt ze toch voor de charmes van Noah?   

In Flirten met de baas maakten we al kennis met Noah en Kaleigh. Flirten met de playboy loopt vrijwel synchroon aan het verhaal van Lauren (Kaleigh’s zus) en Austin (Noah’s beste vriend), dus als je het vorige boek gelezen hebt (zo niet, dan raad ik dat wel aan), dan komt een aantal situaties je heel bekend voor.   

Madison neemt je met haar heerlijke schrijfstijl moeiteloos mee in het getouwtrek tussen de twee hoofdpersonages. Noah en Kaleigh zijn beiden leuke, aanspreekbare personages die continu om elkaar heen draaien, maar ik vond ze eerlijk gezegd in Flirten met de baas veel leuker. Daar zorgden ze voor de nodige humor en luchtigheid, maar omdat een aantal situaties herhaald wordt, verliest die humor zijn charme een beetje.
De personages worden wel meer uitgediept, maar ze blijken (wat mij betreft) niet sterk genoeg om zelf een verhaal te kunnen dragen. Het was misschien beter geweest om beide boeken tot een verhaal samen te voegen.  

De plot is niet heel origineel maar dat neemt niet weg dat Flirten met de playboy voor een aantal fijne ontspannen uurtjes zorgt, ik heb af en toe echt wel hardop zitten lachen en met een glimlach het (digitale) boek dichtgeslagen. Complimenten overigens voor de vertaling, Olga Hoekstra heeft de toon uit het origineel perfect weten te behouden.  

3 sterren voor Flirten met de playboy. 

Miriam  

Leave a Reply

  • (not be published)