Namens uitgeverij Boekerij mochten wij twee exemplaren verloten van de romantische thriller Door het vuur van Sandra Brown (waarvoor dank!).

Om kans te maken moest je je aanmelden bij onze Facebookgroep en antwoord geven op de volgende vraag:

  • Wat zegt Bianca over Romantic Suspense bij de schrijfstijl in de groepsrecensie over Door het vuur?

Het antwoord is:

  • De schrijfstijl van Brown weet mij tijdens spannende scenes op het puntje van mijn stoel te laten zitten en tijdens de liefdesscènes geniet ik van de zwoelheid en de liefde die voelbaar is. Romantic suspense is een genre wat je bewust kiest om te lezen, je houdt ervan of je walgt ervan. Als lezer van dit genre weet je wat je kunt verwachten en op dit gebied heeft Brown weer een heerlijk boek geschreven.

De winnaars zijn:

  • Joke Zwier
  • Karin Wijlaars

Gefeliciteerd Joke Zwier en Karin Wijlaars!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)