Namens Xander uitgevers mogen wij twee fysieke exemplaren verloten van
de nieuwe Italiaanse historische thriller De dood bedriegt in Napels van Maurizio de Giovanni. Waarvoor dank!

Waar gaat het boek over:

Napels, jaren dertig. De excentrieke commissaris Ricciardi onderzoekt de zaak van de oude tarotkaartlezer Carmela Calise, die in haar appartement is doodgeslagen. Maar wanneer hij op de plaats delict aankomt, willen de buren niets loslaten. Stukje bij beetje komen de feiten toch naar buiten: Carmela ontving haar cliënten in haar aftandse appartementje, onder wie de rijksten en machtigsten van de stad, die ze een misleidende toekomst voorspelde. Met haar vele vijanden zijn er verdachten in overvloed…
Dankzij Ricciardi’s onverklaarbare gave lijkt hij meer te weten dan alle anderen, maar de moordzaak blijft een mysterieuze kwestie. De dood bedriegt in Napels is het nieuwste boek van De Giovanni, als altijd intelligent en atmosferisch.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de vorige thriller van De Giovanni?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 15 augustus 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie De dood.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)