Op 3 september start bij Thrillers and More de leesclub Indigo van Latoya Moirae.

Het verhaal
De jarenlange vriendschap tussen de 18-jarige Caro en haar twee beste vrienden, de broers Nick en Noah, verandert van karakter op het moment dat ook de hormonen een rol gaan spelen. Tijdens een vakantie in Portugal gaat dat een steeds grotere rol spelen en dat blijft niet zonder gevolgen.
Caro’s vader Wyn heeft zo zijn eigen problemen die aan de oppervlakte komen wanneer hem steeds vaker vervelende ongelukjes overkomen.
Als Caro de bloedmooie en mysterieuze Pia ontmoet, sluiten de twee vriendschap en wordt ze zich er meer en meer van bewust waar haar hart werkelijk ligt.
Ondertussen raakt ze verstrikt in een afschuwelijke wraakmissie, gericht op iemand die lang geleden een jong meisje gruwelijk heeft mishandeld en voor het leven verminkt.

Indigo is een Young Adult waarin liefde, spanning en wraak de boventoon voeren, waarbij het maar helemaal de vraag is of iedereen de vakantie ongeschonden doorkomt.

Spreekt dit je aan en heb je zin om mee te doen met de leesclub? Lees snel verder!

Voorwaarden:
De leesclub start 3 september a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, bookspot.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Latoya Moirae en uitgeverij LetterRijn zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met hen over het boek en er vragen over stellen.

Schrikt het bovenstaande je niet af? 😉 Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: Leesclub Indigo. Vergeet je adres niet te vermelden!
Aanmelden kan tot en met 28 augustus a.s. Op 29 augustus 2018 zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Geef bij het aanmelden ook aan of je een ePub of paperback wilt ontvangen. Deelnemers uit België kunnen alleen in aanmerking voor een ePub.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)