In oktober verschijnt bij uitgeverij LetterRijn deel 5 van de VT-reeks: Verknipte tegenstander van Melissa Skaye.

Het verhaal
De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden geconfronteerd met een aantal zaken die buiten hun jurisdictie vallen. Dat begint met de vondst in een bos in Friesland van lichaamsdelen die daar al jaren blijken te liggen. Als in Amersfoort de vrouw en de dochter van een vriend van Luca’s broer Gianni verdwijnen en enig spoor ontbreekt, vraagt hij Luca om hulp.

Sanne wil het verleden achter zich laten. Ze wordt, net als collega Luca en paragnost Will de Jager, onaangenaam verrast als de tentakels van dat verleden zich uitstrekken naar het heden.

Over de auteur
Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd en Verminkte toekomst en van de fantasyreeks Jeremy Jago; boek 1: Het geheim van de Passage, boek 2: De kracht van Assingna, boek 3: De strijd om Gemini en boek 4: De erfenis van Lotus. In april 2017 verscheen een standalone thriller In Onschuld, in februari 2018 verscheen de thriller Meedogenloos, i.s.m. J. Sharpe. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.

De boekpresentatie vindt plaats op 11 oktober bij boekhandel Stumpel in Hoorn. Kun je niet komen en wil je VT5 toch graag gesigneerd? Voor €17,50 heb je ‘m, na 11 oktober, in huis. Bestellen kan via uitgeverij LetterRijn.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)