We gaan gewoon nog even door…wat komt er nog meer uit in september?

Tussen de haaien – Nele Neuhaus (25 september)
Alex Sontheim is ambitieus, mooi en getalenteerd – ze maakt een bliksemcarrière op Wall Street. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt bij een van de meest prestigieuze banken twijfelt ze geen moment. Ze wordt meerdere malen gewaarschuwd dat er duistere dingen schuilgaan achter de keurige façade van het bedrijf, maar Alex weigert om die geruchten te geloven. Ze laat zich helemaal meeslepen in de glitter en glamour van New York en geniet met volle teugen.
Wanneer Alex eindelijk inziet wat er om haar heen gebeurt, zit ze al vast in een complot met verstrekkende gevolgen. Alex weet niet meer wie ze kan vertrouwen, ze weet alleen dat de mannen die het op haar hebben gemunt tot het uiterste zullen gaan om haar voor altijd het zwijgen op te leggen.

Bekijk op bol.com

 

Kat voor de deur – Rachel Wells (11 september)
Alfie krijgt hulp uit onverwachte hoek…
Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden. Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium: een klein pluizig bolletje dat luistert naar de naam George. George heeft zelf geen thuis en dus dringend iemand nodig die voor hem zorgt. Naast ergernis zorgt de kleine George ook vooral voor veel vreugde in de straat, al heeft Alfie geen idee wat hem nog te wachten staat.
Een hartverwarmend verhaal en een must-read voor iedere dierenliefhebber. Alfie is terug en avontuurlijker dan ooit!

Bekijk op bol.com

 

De echomoorden – C.J. Daugherty (11 september)
In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.
Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah als ze op een plaats delict aankomt. Ze herkent alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder.
Harper heeft altijd met het gevoel rondgelopen dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?

Bekijk op bol.com

 

De koning van Amerika – R.J. Ellory (11 september)
1937. De Ierse bokser Danny heeft een misdaad met fatale afloop op zijn geweten en neemt de boot naar Amerika. Hij ontmoet broer en zus Mariani, eveneens immigranten die in de hoop op een beter leven naar New York zijn vertrokken. Alle drie jagen ze hun dromen na, via de sloppenwijken van New York tot de glamour van Hollywood. Een weg die niet zonder gevaar is. Ze gaan voor elkaar door het vuur, maar hebben geheimen… zelfs voor elkaar.

Bekijk op bol.com

 

 

Noolt en te nimmer – Andreas Pfluger (12 september)
Politieagent Jenny Aaron, die tijdens haar missie in Barcelona blind werd, staat voor een moeilijke keuze: wil ze zich weer aansluiten bij de geheime politie-elite waar ze werkte voor ze haar zicht verloor, of zijn de risico’s te hoog? Dan ontvangt Jenny een bericht: haar aartsvijand heeft haar een enorm fortuin nagelaten, waarachter een ijzingwekkend geheim schuilt. Jenny moet naar Marrakesh om het mysterie op te lossen. Maar daar breekt de hel los… De relatie met haar vader, haar geloof in vriendschap en haar loyaliteit aan de geheime elite komen zwaar onder druk te staan. En zal Jenny ooit weer kunnen zien, of blijft haar wereld voor altijd donker?

Bekijk op bol.com

 

 

Brandpunt – Hugo Luijten (14 september)
In een megabioscoop in Antwerpen breekt een rampzalige brand uit die aan tientallen mensen het leven kost. De politie twijfelt aanvankelijk tussen een wanhoopsdaad en een gerichte aanslag, maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt. Is de uitgebluste commissaris Stef Cools wel de juiste persoon om dit waanzinnige onderzoek tot een goed einde te brengen?

Bekijk op bol.com

 

 

Een verre plek vlakbij – Hayley Long (4 september)
Op de terugweg van vakantie, raken de broers Dylan en Griff samen met hun ouders betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk. Van de ene op de andere dag zijn de jongens wees, en staan ze er helemaal alleen voor. Tot een verre oom en tante zich melden en ze naar Wales verhuizen.
Ondanks het grote verdriet lijkt hun leven in een wat rustiger vaarwater te komen, maar Dylan maakt zich zorgen om zijn broertje. Griff lijkt niet om te kunnen gaan met het verlies; hij praat niet en trekt zich steeds verder terug.
Maar ook Dylan heeft moeite de moed erin te houden en vlucht in zijn hoofd naar plekken waar hij gelukkig was. En nog meer dan Griff heeft hij moed nodig, want er is iets heel belangrijks waarmee hij in het reine moet zien te komen voor hij verder kan.

Bekijk op bol.com

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)