Op 21 september verschijnt bij uitgeverij Clavis Young Adult het eerste mysterieuze en zenuwslopende deel van Truth or Dance, een trilogie over de duistere kanten van de balletwereld van Chinouk Thijssen.

Het verhaal
Hoe ver ga jij voor je danscarrière?
Truth or Dance. Zo heet de groepschat waar ballerina’s India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden denken dat het een schoolproject is, waarbij ze door opdrachten uit te voeren kans maken op de hoofdrol in de eindvoorstelling van het conservatorium. Maar de opdrachten van Truth or Dance zijn bizar en soms zelfs ronduit gevaarlijk. De vriendinnen willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid om daarvoor hun vriendschap op het spel te zetten? En misschien zelfs over lijken te gaan?

Over de auteur
Chinouk Thijssen (Rotterdam, 1983) is een veelzijdige boekenwurm. Ze heeft een grote collectie die ze op kleur sorteert, schrijft zelf artikelen en boeken én ze is een van de bekendste boekvloggers van Nederland. Op haar eigen YouTube-kanaal geeft ze een kijkje in haar leven als auteur. Naast het schrijven van young adult-thrillers, werkt Chinouk als redacteur, als columnist voor Zakenmeisje.nl en als content creator voor writers:community. Al dat harde werk leverde haar in 2017 de vierde plaats op in de verkiezing Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar. Uitgeverij Clavis

Klik hier om de preview van Truth or Dance te lezen.

 

De boekpresentatie zal plaatsvinden op 20 oktober bij boekhandel Vos & Van der Leer te Dordrecht. Kijk hier voor meer informatie

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)