Gisteren sloegen we een dagje over, maar hier volgt weer een lijstje:

Een tweede kans – Jennifer Armentrout (18 september)
Er gebeuren vreemde dingen in Sasha’s leven, in ‘Een tweede kans’ van Jennifer L. Armentrout. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert. Ze hoort geregeld geritsel. Ze ontvangt bedreigingen. Ze krijgt een ringvinger in een doosje bezorgd. Alle reden om heel hard weg te rennen, maar ze heeft een nog grotere reden om te blijven: Cole. In deze heerlijke romantische thriller verweeft Jennifer L. Armentrout een horrorverhaal op subtiele wijze met een liefdesverhaal.

Bekijk op bol.com

 

 

De straf die ze verdient – Elizabeth George (18 september)
De burgers van het Engelse stadje Ludlow zijn diep geschokt als de plaatselijke diaken beschuldigd wordt van een ernstig misdrijf en gearresteerd wordt. Kort daarna wordt hij dood in zijn cel gevonden. In opdracht van Scotland Yard probeert sergeant Barbara Havers enig licht te werpen op het mysterieuze incident. In het begin wijst alles op de zelfmoord van een wanhopig man, maar Havers en inspecteur Thomas Lynley twijfelen daaraan. Samen nemen ze een kijkje achter de idyllische façade van Ludlow en ontdekken dat bijna iedereen er iets te verbergen heeft…

Bekijk op bol.com

 

 

De viking – Bjorn Andreas Bull-Hansen (17 september)
Het jaar is 993. Tijdens een aanval ten oosten van Viken in Noorwegen wordt Torsteins vader wreed vermoord door de mannen van Olaf Trygvasson. De twaalfjarige Torstein wordt meegenomen als slaaf, maar ziet zijn kans schoon om te vluchten. Hij ontsnapt naar de Orkney-eilanden – op zoek naar zijn oudere broer.
In De Viking volgen we Torstein Tormodson in zijn jonge jaren als slaaf en banneling, en later als krijger en huurling van de legendarische Jomsvikings broederschap. Al snel wordt hij betrokken bij de machtsstrijd tussen Olaf Trygvasson en de andere Scandinavische leiders.

Bekijk op bol.com

 

 

De aanslag die moest gebeuren – MIchiel Janzen (21 september)
Twee blanke mannen uit Den Haag, de ene op zoek naar een nieuwe woning en de andere een ambitieus ingenieur, raken elk op hun manier betrokken bij een jihadistisch complot om het populairste extreemrechtse partijkopstuk van het land te vermoorden. Een radicale cel, een haatimam, een stewardess, een horloge en een potje medicijnen vormen de opmaat tot de aanslag in Venlo. Zal de best bewaakte politicus van Europa hetzelfde lot ondergaan als Pim Fortuyn?

Bekijk op bol.com

 

 

 

Het laatste liedje – Mandy Stow (3 september)
Studente Cathy Wilson heeft bijna haar studie rechten voltooid als een dramatische gebeurtenis haar leven op zijn kop zet. Ze gaat naar Brazilië waar ze een bijzondere man ontmoet die haar leert om mensen te kunnen doorzien. Die eigenschap komt haar goed van pas als blijkt dat een gebeurtenis uit haar verleden haar inhaalt. Ze reist daarvoor naar de andere kant van de wereld om daar, in vermomming, de dood te onderzoeken van een beroemde musicalster. Maar de concurrentie in de musicalwereld is vaak moordend. Lukt het haar om er zonder kleerscheuren uit te komen?

Bekijk op bol.com

 

 

Schaduw van de vos – Julie Kagawa (25 september)
Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen…
Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan verwisselen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden. Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Bekijk op bol.com

 

67 seconden – Jason Reynolds (18 september)
“Mensen houden altijd meer van mensen als ze dood zijn.’
Zestig seconden. Zeven verdiepingen. Drie regels. Een wapen.
Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt.
Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

Bekijk op bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)