Zaterdag 25 augustus was het dan zover, eindelijk eens een boekpresentatie waar ik geen drie uur voor in de trein hoefde te zitten! Locatie was namelijk toegewezen aan de stad Montfort en nee, ik was niet van plan om een bezoekje aan Max te gaan doen, want tja die zat op dat moment in Spa-Francorchamps. Na een mooie voorgeschreven route beschrijving, door Yvonne zelf, gingen we op weg naar de “Heerenhof ’t Voorhuys” in Montfort.

De hele week werden de weersverwachtingen in de gaten gehouden en alles leek in eerste instantie in het water te vallen. Maar alsof de titel van het boek duidelijk in beeld wilde komen, creëerde de zon volop schaduwen en was het prachtig weer.

Het beloofde een mooie boekpresentatie te worden. Yvonne stond klaar om iedereen een leuk welkom te heten en ik kreeg eindelijk eens de kans om kennis te maken met de mensen achter Futuro uitgevers. Na een voorstelrondje bij Marcel Roozeboom en Maarten Snel werd het even tijd om een lekker gebakje met een kop koffie te nuttigen.

Vervolgens werden alle ogen gericht op het midden van de zaal. Wilfred Alblas van het Limburgs Landschap sprak over de geschiedenis van het landgoed en overhandigde Yvonne hierbij het boek waarin alle details zijn beschreven. Hier zou zomaar nog eens een boek uit kunnen volgen. Tevens werd er nog een boek gegeven met de mooiste plekjes die ons Limburg Landschap bezit mocht er nog inspiratie nodig zijn. Vervolgens nam Wilfred snel afscheid want hij wilde snel verder met het lezen van het boek Schaduwen.

Maarten Snel nam namens Futuro uitgevers het woord en sprak over de fijne samenwerking met Yvonne en de snelheid waarmee dit boek is gelanceerd. Hopende op een groot succes met Schaduwen en een volgend boek benadrukte hij dat een volgende locatie best in Spanje mocht plaatsvinden als dan ook daar de boekpresentatie zou plaatsvinden (ik ben voor!). 
Toen was daar de trailer die het boek al erg spannend maakt met hoofdrolspeler Marjo, die uiteindelijk het eerste boek overhandigd kreeg.

Vervolgens werd het tijd om de signeersessie te starten. De boeken vlogen als warme broodjes over de toonbank en onder het genot van nog lekkere hapjes en een drankje werd er nog gezellig gekletst.

Mijn tijd zat er helaas al snel op aangezien ik nog een andere verplichting had die avond, maar desondanks was het een gezellige middag en wist ik zeker dat ik de dag erna heel snel met het boek verder ging.
Namens Thrillers & More wil ik Yvonne Franssen, Marcel Roozeboom en Maarten Snel van Futuro Uitgevers bedanken voor deze leuke boekpresentatie.

 

Danielle

 

PREVIOUS ARTICLE

SUMMER STORIES: Heidi

NEXT ARTICLE

The day before

Leave a Reply

  • (not be published)