Op 28 september verschijnt bij uitgeverij Clavis De strijd met de witte wolf van Christine Charliers, het laatste deel van de In de ban van de wol trilogie. Eerder verschenen In de ban van de wolf en Jacht op het antiserum.

Het verhaal

Ik moet de wolf uit mij zien te krijgen. Ik ben het doden van dieren om te kunnen overleven zat. Ik veeg mijn tranen af en sta op. Weer krijg ik zo’n onheilspellend gevoel, alsof ik in de gaten word gehouden. Ik schakel mijn verscherpt zicht in en staar tussen de bomen door, die inmiddels in een donkere deken gehuld zijn. Ik zie en hoor niets verdachts. In de verte krast een uil. Even lijkt het of er nog iets is, een witte flits. Maar hoe ik ook speur, ik zie het niet meer.

Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet hun enige probleem. De twee worden namelijk ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt. En dan ontdekt Esther ook nog iets over het verleden van Hector. Maar de belangrijkste uitdaging blijft: een einde maken aan Crustonic!

De meeslepende finale van de ‘In de ban van de wolf’-trilogie. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt, waardoor je elke letter zult verslinden.

foto: clavisbooks.com

Over de auteur
Christine Charliers (1981) groeide op met drie broers en een zus in Herent, bij Leuven. Christine woont met haar man en drie kinderen in de buurt van Diest.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)