We hebben weer een hele leuke winactie voor jullie! Deze keer maken jullie kans op een fysiek exemplaar van Vonk van Anita Terpstra

Waar gaat het boek over:

In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar ze tijdelijk wonen. Mischa en Nikolaj overleven het vuur, maar liggen beiden met zware verwondingen in het ziekenhuis. Als de politie de brand onderzoekt, is al snel duidelijk dat deze is aangestoken. Het geluk van het danspaar blijkt niet meer dan een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Mischa beschuldigt Nikolaj ervan de brand te hebben gesticht. Op zijn beurt beweert Nikolaj dat Mischa hem wil vermoorden. Wie van de twee spreekt de waarheid? En wie liegt?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht (dat gaat het makkelijkst via de community pagina, zie hier) en geef antwoord op de volgende vraag:

  • Wie ziet Anita wel in de rollen van Mischa en Nikolaj?(Het antwoord is terug te vinden in het interview op onze website.)

Stuur je antwoord en adresgegevens voor 15 september 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Vonk.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)