Namens uitgeverij Van Halewyck mogen wij de nieuwste thriller van Luc Deflo verloten, namelijk Verdorven. We mogen een fysiek exemplaar en een ePub verloten! 


Waar gaat het boek over:

Na een personeelsfeestje belandt Sigrid ongepland in een rendez-voushotel met haar baas, Nick. Het wordt een gênante avond die ze zo snel mogelijk wil vergeten. Tot een opsporingsbericht haar doet beseffen dat zij en Nick getuigen zijn in een verdwijningszaak.
Nick, gelukkig getrouwd, weigert elke medewerking. Sigrid zet door, maar de politie wimpelt haar af. Wie gaat er immers alleen naar een rendez-voushotel?
Wanneer ze ontgoocheld afdruipt, botst Sigrid op Guy Depreter, een uitgebluste flik die niets liever doet dan in de beerput roeren, al was het maar om zijn diepgewortelde frustraties af te reageren. Hij besluit haar te helpen. Wat Depreter opvist uit de drek is zo verdor ven dat hij niet alleen zijn langverwachte pensioen zal moeten uitstellen, maar moet vechten voor zijn leven. En voor dat van Sigrid.

Zo maak je kans op dit boek:
Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het boek van Deflo welke in 2016 verscheen waarop een verminkte barbiepop te zien is?

Stuur je antwoord voor 22 september 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie Verdorven. Vermeld ook of je kans wilt maken op de ePub of paperback en vergeet je adresgegevens niet als je voor de paperback gaat.

We zouden het natuurlijk leuk vinden als je lid wordt van onze Facebookgroep Thrillers and More of ons volgt op Twitter.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)