Wij krijgen er geen genoeg van, er komt zoveel moois aan!

Karen Rose – Niets te vrezen (9 oktober)
Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt. Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor haar gevangenisstraf. Het ontvoeren van een 11-jarige jongen is daarin nog maar de eerste stap.
Dana krijgt steeds meer achterdocht bij Sue’s verhaal en zodra er in haar buurt gruwelijke moorden worden gepleegd, weet Dana dat dit nog slechts het begin is…

Reserveer bij bol.com

 

 

Robyn Carr – Het familiefeest (16 oktober)
Dakota Jones heeft de militaire dienst verlaten en zoekt een nieuw doel in het leven. Zijn broer en zus hebben zich in Sullivan’s Crossing gevestigd en Dakota besluit om daarheen te gaan voor hij zich aan een nieuw avontuur waagt.
Dakota raakt echter totaal overrompeld wanneer blijkt dat zijn komst nogal wat teweegbrengt: als nieuweling wordt hij door iedereen in de gaten gehouden, vooral door alle singles in het stadje. Er is één vrouw tot wie hij zich aangetrokken voelt, maar zij is nu juist helemaal niet in hem geïnteresseerd.
Wanneer de familie Jones bij elkaar komt voor een bruiloft zijn alle broers en zussen voor het eerst sinds lange tijd weer op één plek, en dat betekent dat ze het met elkaar zullen moeten uithouden, met al hun goede en minder goede eigenschappen. Zal het Dakota lukken om de familie die hij zo hard nodig heeft echt te kunnen accepteren?

Reserveer bij bol.com

 

J.D. Robb – Hereniging (10 oktober)
Walter wordt op zijn verjaardag verrast met een surpriseparty, maar de echte verrassing moet nog komen: een vrouw met groene ogen en rood haar drukt hem een glas champagne in handen. Na één slokje bubbels is hij dood. Niemand op het feestje wist wie ze was, maar Eve Dallas herinnert zich deze Julianna maar al te goed. Het lijkt erop dat Julianna haar zinnen heeft gezet op een hereniging met Eve – eentje die ze niet snel zal vergeten.

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Camilla Grebe – Dagboek van mijn verdwijning (25 oktober)
Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze coldcasezaak opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.
Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Reserveer bij bol.com

 

Volker Kutscher – Schaduw over Berlijn (16 oktober)
Berlijn, 1929. Als het lichaam van een bruut gemartelde Rus uit de rivier de Spree wordt getrokken, ziet rechercheur van de zedenpolitie Gereon Rath zijn kans schoon om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje de Berlijnse onderwereld in op zoek naar de moordenaar en legt een samenzwering bloot die van de Russische bendes voert naar de allerhoogste politieke kringen, waar achter de schermen een staatsgreep wordt beraamd. Waar hij echter niet op had gerekend is dat hij zelf als verdachte gezien zou gaan worden.

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Olga Ponjee – Het verdronken land (12 oktober)
Dit is geen oefening.
Laat je jas en tas liggen, verlaat deze ruimte via de kortste weg en volg de aanwijzingen van de politie buiten. Gebruik geen liften. Ga geen onverlichte ruimtes binnen. Ze kunnen onder water staan. Schuil niet bij bomen of hoge gebouwen.
Blijf kalm. Red jezelf. Wees voorbereid op het ergste.
Ik herhaal. Dit is geen oefening.
Nederland, de nabije toekomst. Een superstorm verwoest de dijken en zet een groot deel van het land onder water. Voedsel, medicijnen en huizen worden iedere dag schaarser, terwijl de vluchtelingenstroom vanuit het westen groeit. En dan wordt Emir Berk vermoord, de vooruitstrevende Turkse premier van Nederland, en is de paniek compleet.
Loekie Laroes, dochter van een beruchte journaliste, filmt per ongeluk de aanslag op Berk en wordt daarmee het volgende doelwit. In een van de vluchtelingenkampen ontdekt haar beste vriend, Jacinto Zondervan, een gruwelijk geheim. En Felix Rutgers van Rozenburg, zoon van een populistische politicus, wordt na een van zijn extravagante feesten ontvoerd door een radicale groepering.
Terwijl de toestand snel verslechtert, ontrafelen de drie tieners een complot dat de toekomst van heel Nederland in gevaar brengt. Zijn ze samen sterk genoeg om het tij te keren?

Reserveer bij bol.com

 

Corien Botman – Boyd was hier (1 oktober)
Iedereen heeft genoeg van Benyamin, hijzelf nog wel het meest. Daarom verandert hij zijn uiterlijk en begraaft zijn telefoon, samen met alle rottigheid van de laatste tijd. Op een plek waar niemand hem kent, begint hij opnieuw. Als Boyd. Hard en kortaf klink zijn nieuwe naam, en dat is precies hoe hij wil zijn. Hij vindt een vakantiebaan en wordt opgenomen in een vriendengroep. Jongens kijken naar hem op, meisjes willen seks met hem. Alles opgelost?

Reserveer bij bol.com

 

Leave a Reply

  • (not be published)