We hadden het beloofd hé, in ons bericht eerder deze week:
een winactie in verband met de eerste boekenweek voor jongeren. Nou hier is ie dan! Maar let wel op! Het is een hele snelle winactie!
Een leuk pakketje met twee mooie boeken voor jongeren:

Eén waarheid van Nadine SwagermanDromenvanger van Kaat De Kock.

Waar gaan de boeken over:

Eén waarheid:
Laura moet de waarheid weten.
Hoe pijnlijk die ook is…
Als Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet, waarna ze in een psychiatrische kliniek belandt. Daar leert ze Joritt kennen, een student verpleegkunde. Hij is de enige die haar soms even laat vergeten waar ze is en waarom. Joritt wil graag meer weten over de dood van Laura’s ouders en hij komt terecht op de website van een amateur-­misdaadverslaggever, die de gebeurtenissen rondom deze moord op de voet volgt. En terwijl de politie haar best doet om de zaak op te lossen, stuit Joritt op informatie die Laura’s wereld totaal op zijn kop zal zetten…

Dromenvanger:
Een meeslepende young adult over vakantieliefdes en vakantiereizen, en over échte liefdes en échte reizen.
Op vakantie in Amerika leert Floor de knappe en lieve Josh kennen, en ze vallen meteen voor elkaar. Eenmaal thuis wil Floor hem uit haar hoofd zetten, maar ze blijven chatten en mailen. Dan ontmoet ze Matthias, die een reispartner zoekt voor een roadtrip door de VS. Floor twijfelt, maar als ze de ziekte van haar vader niet aankan, besluit ze naar Josh te vluchten. Het begin van een reis die heel anders eindigt dan verwacht.

Zo maak je kans op deze boeken:
Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Voor wie zou jij de boeken willen winnen?

Stuur je antwoord voor 1 oktober 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie Boekenweek. Vermeld ook je adresgegevens!

We zouden het op prijs stellen als je lid wordt van onze Facebookgroep Thrillers and More en/of ons volgt op Twitter en de winactie zou willen delen.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

(PS. het zijn beide oud recensieboeken, maar zien eruit als nieuw.)

Leave a Reply

  • (not be published)