Thrillers and More viert feest: 6 oktober bestaan wij officieel 1 jaar! Tijd voor een feestje.

Op 6 oktober 2017 ging onze website voor het eerst online, onze Facebookgroep draaide toen al een week op proef, de Facebookpagina volgde een aantal weken later.

Het afgelopen jaar hebben wij velen van jullie mogen ontmoeten bij diverse boekpresentaties door het hele land, hebben we nationale en internationale auteurs mogen interviewen en hebben we een kijkje in de keuken gekregen van diverse schrijvers, uitgeverijen en alles wat daarmee verbonden is (soms letterlijk ;-))

Wat we vooral hebben gehad het afgelopen jaar is plezier. Plezier in het lezen van boeken, in het maken en delen van onze eerste 500(!) recensies en plezier in het kennismaken met de schrijver achter het verhaal. Maar vooral hebben we mensen leren kennen met dezelfde interesse en hebben we leeservaringen kunnen uitwisselen met mensen die soms onze harten hebben gestolen.

Wij zijn iedereen vanuit ons hart uitermate dankbaar die ons het afgelopen jaar heeft gesteund – lezer, blogger, schrijver, uitgever, corrector – en hopen jullie ook in het komende jaar terug te zien.

 

Alexander, Amanda, Flea (& Ann), Bianca, Brenda, Danielle, Heidi, Leontine, Manon (& Margot), Miriam, Yfke.


Om ons jubileum met ons te vieren, mogen wij van diverse uitgeverijen een aantal boeken verloten. Gedurende de maand oktober zullen er dan ook zeer regelmatig winacties geplaatst worden en zullen we winacties in de Facebookgroep plaatsen.

Houd de komende tijd dus onze website, Facebookgroep, Facebookpagina, Twitter en Instagram in de gaten en vier het feest met ons mee. Nodig ook je leesvrienden en vriendinnen uit om lid te worden van onze Facebookgroep of verwijs ze door naar ons Twitter account, zodat ze ook andere acties niet zullen missen.

Op 6 oktober hebben wij gedurende de dag meerdere winacties, dus kom erbij en feest met ons mee.

 

  

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)