In november verschijnt bij uitgeverij Ambilicious de fantasy/horror – roman Zielenmenners van Terrence Lauerhohn.

Het verhaal
Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee psychopaten die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te hebben. Suzan is vastbesloten om de waarheid over de twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven.

… Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

Zielenmenners is een fantasyverhaal, een tikje spiritueel, aanmerkelijk sensueel, en verrijkt met een royale scheut horrorsaus.

Vanaf november 2018 is het boek overal verkrijgbaar.

Om de publicatie te vieren is er ook een win-actie via de website van Terrence Lauerhohn. Volg deze link en lees er alles over.

Over de auteur
Terrence is geboren op 31 mei 1960 in een Brabantse wieg te ’s Hertogenbosch. Pas op 51 jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman, ‘Noptula’ (Science-fiction), die goede reviews ontving. Sindsdien zijn en worden een flink aantal kortverhalen van hem in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende zelfs in de USA.

Terrence houdt zich het liefst niet aan een bepaald genre binnen de verbeeldingsliteratuur, zodat zijn grenzeloze fantasie alle richtingen van het onwerkelijke kan inslaan. Het auteurschap blijkt zijn passie te zijn, ontdekte hij. www.123website.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)