Namens HarperCollins mogen wij twee exemplaren van Persona van Soraya Vink weggeven, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal
Na een mislukte actie is rechercheur Elvira Selas gedwongen haar carrière als undercoveragente te beëindigen. Na een jaar van de radar in de Spaanse zon keert ze terug naar de Nederlandse politie, waar ze als laatste kans aan de slag kan op de afdeling Zware Criminaliteit.

Haar eerste zaak is een raadselachtige dubbelmoord. Het eerste slachtoffer wordt aangetroffen zonder tong, het tweede mist een pink. Op beide plaatsen delict wordt een rouwkaart met een Latijnse tekst gevonden. Is Nederland in de greep van een seriemoordenaar?

Wat het politiekorps niet weet, is dat Elvira’s undercovertijd bij een berucht drugskartel nog niet voorbij is. Ze vermoedt namelijk dat haar verdwenen broer nog steeds banden met deze bende onderhoudt en is vastberaden hem te vinden. Daarom moet ze terug. Terug naar een verleden waar ze het liefst ver vandaan was gebleven.

Waar ligt haar loyaliteit? Bij haar familie of bij de wet? En in hoeverre kan je de wet naar je eigen hand zetten?

Lees hier via de uitgever een fragment uit Persona.

Over de auteur
Soraya Vink
 (1992) studeerde Spaanse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht en sloot Spanje vanaf dat moment in haar hart. Tegenwoordig werkt ze als thrillerredacteur en recensent bij boekenwebsite Hebban.nl. Eerder maakte ze deel uit van de jury van de Gouden Strop. Persona is haar bloedstollende debuut, gebaseerd op de strijd in de onderwereld en een zwarte bladzijde uit de Spaanse geschiedenis.

Op 25 oktober zal de verschijning van Persona feestelijk worden gevierd in boekhandel Scheltema te Amsterdam. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan muzikant en songwriter Danny Vera.

Wil jij kans maken op dit boek? Beantwoord dan de volgende vraag:

  • Bij wie moet Elvira Selas zich om 9.00 uur melden? (tip: lees het leesfragment)

Je bent natuurlijk allang lid van onze Facebook-groep (zo niet, dan vinden we het gezellig als je erbij komt!) en stuur voor 21 oktober 2018 12.00 uur een mailtje met het antwoord en je naam en adresgegevens onder vermelding van (en dit is echt heel belangrijk) ‘Winactie Persona‘ naar info@thrillersandmore.com. Vermeld ook even of je een paperback wilt of liever een e-pub.

(Klik hier voor ons privacybeleid)

Succes!

 

Leave a Reply

  • (not be published)