Op 4 november start bij Thrillers and More de leesclub Onzichtbaar van Edith van Walsum, uitgeverij LetterRijn.

Het verhaal
Door een vreemde valpartij komen Hendrik en Diane met elkaar in contact. Hij is een oudere journalist die zijn werk mist en te veel drinkt. Zij is een stil meisje dat geen band heeft met haar ouders. Haar beste vriend is de hond Sebastiaan. Ondanks de verschillen ontstaat er iets bijzonders tussen Hendrik en Diane.

Wat volgt is een ontroerend verhaal over verleden, toekomst en de dood die een van hen als een schaduw achtervolgt. Of is het iets anders dat hen in de gaten houdt.

Onzichtbaar is een roman over vervreemding, eenzaamheid en hoop.

Over de auteur
Zodra Edith van Walsum leerde lezen en schrijven, raakte ze in de ban van letters, woorden en zinnen waar ze verhalen mee kon maken als ze ze achter elkaar zette. Wat een fantastische ontdekking. Net als het lezen van boeken. Ze was niet meer weg te slaan uit de bibliotheek, zat dagelijks na schooltijd opgekruld in een grote stoel met haar benen over de leuning, boek in hand en weg was ze. Haar twee broers noemden Edith plagend: Knasper, het boekenwurmpje.

Op freelance basis heeft ze een aantal jaar voor het Noord Hollands Dagblad kunstenaars geïnterviewd voor de cultuurpagina. Als tekstschrijver bij Full Moon Productions heeft ze teksten geschreven voor diverse bedrijven en reclamebureaus.

Voorwaarden:
De leesclub start 5 november a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, bookspot.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Edith van Walsum en uitgeverij LetterRijn zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met hen over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: Onzichtbaar. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot 31 oktober. Op 1 november zullen de deelnemers bekend gemaakt worden via de mail.

Deelnemers uit België kunnen alleen in aanmerking voor een ePub.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)