Het lang verwachtte derde deel met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrol is eindelijk verschenen! Hoe tof is het dan dat de auteur, Samuel Bjørk, ook nog eens naar Nederland komt! En wel a.s. weekend. Kijk hieronder snel of je aanwezig kunt zijn op één van de datums.

De volgende evenementen zijn gratis toegankelijk:

  • Vrijdagavond 26 oktober is hij te gast bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp
  • Zaterdagmiddag 27 oktober bij Broese Boekverkopers in Utrecht en aansluitend bij Van Piere Eindhoven.

Daarnaast is hij zaterdagochtend te gast op Scandinavië XL in Hoevelaken (een beurs, hier moet een entreeticket voor gekocht worden) en zondag 28 oktober op De Vlaamse Boekenbeurs in Antwerpen (ook voor deze beurs moet een entreeticket gekocht worden)

Alle events staan hier bij elkaar: https://www.lsamsterdam.nl/auteur/samuel-bjork/

Gaan jullie hem een bezoekje brengen?

Leave a Reply

  • (not be published)