Sorry dat jullie even hebben moeten wachten op het tweede overzicht van wat er zoal verschijnt in november….maar hier gaan we dan!

De lange weg naar genade – David Baldacci (13 november)
Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee. Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.

Bekijk op bol.com

 

Gwendys Knoppenkist – Stephen King (23 november)
Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van 1974 neemt de 12-jarige Gwendy Peterson elke dag de trap, die stevig verankerd zit met bouten in de bergwand. Als Gwendy op een dag boven aan de trap op adem staat te komen, wordt ze aangesproken door een vreemdeling. Op een bankje in de schaduw zit een man met een zwarte broek aan, een zwarte overjas en een wit overhemd. Op zijn hoofd heeft hij een zwart hoedje. Er zullen dagen komen dat Gwendy nachtmerries heeft over dat hoedje.

Bekijk op bol.com

 

Twee soorten waarheid – Michael Connelly (6 november)
Als er iets is waar Harry Bosch niet tegen kan, is het een onopgeloste zaak. Daarom werkt hij als vrijwilliger aan oude zaken van de politie in San Fernando. Wanneer hij hoort over de moord op een jonge apotheker, twijfelt hij geen moment. Samen met een team van drie detectives onderzoekt hij het bewijsmateriaal en dringt hij door tot de duistere -wereld van medicijnmisbruik.
In de tussentijd beweert een moordenaar die jaren geleden door Bosch achter de tralies is gestopt, dat hij onterecht is -veroordeeld. Bosch’ afscheid bij de politie ging niet van harte, dus steun van zijn oud-collega’s hoeft hij niet te verwachten. De twee zaken lijken compleet verschillend, maar niets blijkt minder waar. Langzaam begint Bosch te beseffen dat er twee soorten waarheid zijn: de soort die je bevrijdt, en de soort die je eenzaam achterlaat in de duisternis…

Bekijk op bol.com

 

Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren (8 november)
Macy Sorensen lijkt haar leven goed op orde te hebben. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar.Tot die ene noodlottige avond…
Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen. Macy heeft zich in al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Bekijk op bol.com

 

De nachtbrenger – Sabaa Tahir (8 november)
De Nachtbrenger van Sabaa Tahir is het razend spannende vervolgdeel van de bestsellerreeks Vuur en As, rondom Laia van Serra en Elias Veturius.
Binnen het Imperium en daarbuiten wordt de dreiging van een oorlog steeds groter…
Terwijl Helena vecht tegen Keizer Marcus en de machtshonger van de Commandant, staan de levens van haar zus en alle anderen in het rijk op het spel.
Ver weg van huis probeert Laia uit alle macht de Nachtbrenger te stoppen. Maar haar jacht op hem wordt gesaboteerd door een vertrouweling. Intussen heeft Elias zijn vrijheid opgeofferd om te dienen als Zielenvanger, hij is dood noch levend. Kost deze keuze hem zijn menselijkheid?

Bekijk op bol.com

 

Gebroken meisjes – Simone StJames (9 november)
Vermont, 1950. Voor ongewenste meisjes en meisjes die niet in de pas lopen is er het internaat Idlewild Hall. Vier meisjes sluiten er vriendschap, fluisteren elkaar ’s nachts geheimen in en horen geruchten dat het er spookt. Totdat een van hen verdwijnt.
2014. Journalist Fiona Sheridan kan maar niet in het reine komen met de moord op haar zus, twintig jaar geleden nabij Idlewild Hall. Hoewel de moordenaar is opgepakt, gelooft Fiona niet dat de zaak echt is opgelost. Dan hoort ze dat iemand het inmiddels vervallen Idlewild Hall heeft gekocht en het wil restaureren. Tijdens de werkzaamheden wordt een lugubere vondst gedaan en Fiona ontdekt dat sommige geheimen wellicht beter verborgen hadden kunnen blijven…

Bekijk op bol.com

 

Geloof mij – J.P. Delaney (1 november)
Claire Wright is een werkloze actrice in New York. Haar enige klus is de rol van lokaas spelen voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in scheidingen. Claire moet getrouwde mannen verleiden, haar avances neemt ze op om later tegen hen te gebruiken. Er is maar één regel: zij mag
verleiden, de mannen moeten de eerste stap zetten. De advocaten willen bewijs hebben voor overspelig gedrag, onschuldige mannen hebben niks te vrezen. Dan verandert het spel. Een van de mannen wordt door de politie verdacht van de moord op zijn vrouw. Ze vragen Claire om de man een bekentenis te ontlokken. Ze denkt dat ze het kan, al zal het de rol van haar leven worden. Maar al snel gaat Claire twijfelen. Want wie bespeelt wie?

Bekijk op bol.com

 

Winterdood – C.J. Box (1 november)
Een uur voor zonsondergang en Joe Pickett bevindt zich diep in de bossen rond de Rocky Mountains. In zijn linkerhand houdt hij zijn geweer en zijn rechterhand zit vastgebonden aan het stuur van zijn auto. En Lamar Gardiners ontzielde lichaam hangt tegen de boom voor hem. De moord op Lamar en een opkomende, ijskoude winterstorm zijn een waarschuwing: ga van de berg af. Maar Joe weet dat dit nog maar het begin is. Ergens tussen de dichte begroeiing spant een moordenaar zijn boogpees – met Joe als zijn prooi…

Bekijk op bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)