En hier is het derde overzicht met wat er in november zal gaan verschijnen….mijn NTL is weer gegroeid in ieder geval, die van jullie ook?

De zeventiende verdachte – James Patterson (8 november)
San Francisco is in de ban van een systematische maar onvoorspelbare moordenaar. Het onderzoek brengt brigadier Lindsay Boxer in contact met een onwillige informant. Haar informatie lijkt erop te wijzen dat er iets vreselijk mis is binnen het politiecorps. De jacht op de moordenaar lokt Lindsay naar onbekend terrein, maar treft haar ook persoonlijk. De vriendinnen van The Women’s Murder Club beginnen zich ernstig zorgen te maken, maar nu er levens op het spel staan, kan Lindsay niet anders dan tot het uiterste gaan. Als moeder, brigadier en vriendin stond Lindsays onvoorwaardelijke integriteit nooit eerder op het spel. Nu treft ze een moordenaar die vastbesloten is haar alles af te nemen.

Bekijk op bol.com

 

De Egyptische sleutel – Preston & Child (14 november)
Gideon Crew – de briljante wetenschapper, meesterdief en onverschrokken avonturier – is geschokt als hij hoort dat zijn voormalige werkgever, Eli Glinn, spoorloos is verdwenen en diens hightech lab plotseling wordt gesloten. En dat terwijl Glinns laboratorium juist bezig was met een onderzoek naar de schijf van Phaistos, de eeuwenlang onvertaald gebleven stenen tablet van een voorheen onontdekte beschaving. Crew is gefascineerd, maar krijgt ondertussen ook grimmig nieuws over zichzelf. Met nog slechts enkele maanden te leven begint Gideon aan wellicht zijn laatste, wereldwijde avontuur – de zoektocht naar een mythische schat.

Bekijk op bol.com

 

Het geschenk – Marijke Verhoeven (22 november)
Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op zijn kop zet. Dan verschijnt er een onheilspellende en duistere persoon op het eiland, die een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt. Heeft hij iets te maken met een aangrijpende gebeurtenis uit de donkere geschiedenis van het eiland Kenning?

Bekijk op bol.com

 

Geen genade – Chris Ryan (13 november)
Op de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico woedt een verhitte drugsoorlog. Het aantal onschuldige slachtoffers loopt in de tienduizenden. Van alle kartels is Los Zetas de meest gewelddadige. De leden maakten vroeger deel uit van de Mexicaanse geheime dienst, maar zijn het slechte pad op gegaan. Ze behoren daardoor tot de meest meedogenloze en best getrainde criminelen ter wereld. Dat is waarom alleen de meest meedogenloze en best getrainde geheime dienst ter wereld ze een halt kan toeroepen.
Het team van SAS-legende Danny Black gaat undercover en probeert de geheimzinnige, ongrijpbare leider Z1 uit zijn schuilplaats te lokken. Maar het kartel blijkt meer macht te hebben dan gedacht en de strategieën van de leden zijn buitengewoon bloeddorstig. Als het SAS-team wil doordringen in het hart van het kartel, moeten ze tot het uiterste gaan.

Bekijk op bol.com

 

Wintergeheimen – Lulu Taylor (13 november)
In 1965 trouwt Alexandra Crewe met de man die haar vader voor haar heeft uitgezocht, maar het huwelijk blijkt al snel een grote vergissing. Dus als de ware liefde zich aandient, kan Alexandra de verleiding niet weerstaan en volgt ze haar minnaar naar zijn prachtige kasteel in Dorset, Fort Stirling. Dan slaat het noodlot toe, en vraagt Alexandra zich af of dit haar straf is voor het verlaten van haar man.
Decennia later is Delilah Young de nieuwe kasteelvrouwe van Fort Stirling. Ze is dol op haar man en is vast van plan het wat trieste kasteel op te vrolijken met vreugde, gelach en kinderstemmen. Maar leugens uit het verleden blijken ook in het heden door te werken, en Delilah ontdekt dat je sommige geheimen beter met rust kunt laten.

Bekijk op bol.com

 

Obsessie – J.L. Butler (13 november)
Francine Day heeft altijd alles goed gedaan. Ze is een jonge, ambitieuze echtscheidingsadvocate met een indrukwekkende carrière. Toch heeft ze nooit het gevoel gehad dat ze écht bij het elitaire advocatenwereldje hoorde. Nu is ze nog maar één zaak verwijderd van een promotie: de spraakmakende echtscheiding van de succesvolle maar bescheiden bankier Martin Joy, ook al zo’n vreemde eend in de bijt. De aantrekkingskracht tussen Francine en haar nieuwe cliënt is vanaf de allereerste ontmoeting onweerstaanbaar. Obsessief.
Ze krijgen een affaire en Francine denkt alles onder controle te hebben. Maar dan verdwijnt Martins vrouw. En Martin is de hoofdverdachte. Francine is nu niet alleen de advocate en minnares van de mogelijke dader, maar ook de laatste die Donna Joy in leven heeft gezien…

Bekijk op bol.com

 

Talisbinder – Sebastien de Castell (5 november)
Het avontuur van Kellen gaat verder in het derde deel van de Spellslinger-serie! Zijn leven als een vogelvrijverklaarde is er niet beter op geworden nu hij achterna gezeten wordt door magiërs en premiejagers. Sterker nog, het wordt alleen maar erger… In Gitabrië, het land van de wonderbaarlijke constructies, heeft de uitvinding van een bijzondere mechanische vogel spionnen van het hele continent aangetrokken, die zouden moorden om de vogel in handen te krijgen.
Maar de vogel heeft een groter geheim – een geheim dat een oorlog zal ontketenen tenzij Kellen en zijn stelende eekhoornkat hem als eerste ontrafelen.

Bekijk op bol.com

 

Orka – Jaime Karreman (7 november)
1980. Koude Oorlog.
Ed van Haaren is commandant van een Nederlandse onderzeeboot en komt tijdens zijn geheime operatie ver boven de Poolcirkel een nieuwe Sovjetonderzeeboot op het spoor. Ondertussen doet de jonge Mark Willemsen er alles aan om de scheepskrant aan boord tot een succes te maken. Dat lukt en de bemanning raakt in de greep van de krant. Lang lijkt het onschuldig vermaak. Orka is spannend en verrassend. Orka is bovendien uniek, nooit eerder verscheen een Nederlandse onderzeebootthriller.

Bekijk op bol.com

 

Een gedroomd einde – Susanne Koster (22 november)
Saskia en Jonka krijgen te horen dat hun moeder op sterven ligt. Meteen eist het verleden een plek voor zichzelf op in het heden. Saskia weet nog hoe haar moeder wegkeek toen ze werd mishandeld door haar stiefvader. En Jonka is niet vergeten hoe ze toestond dat ze naar een tehuis werd gestuurd. Maar het blijft hun moeder… Tegen wil en dank komen er ook warme herinneringen boven. Misschien is er, ondanks alles, toch ruimte voor liefde en vergeving? Of zijn de zaken nog altijd niet zoals ze lijken?

Bekijk op bol.com

 

Leave a Reply

  • (not be published)