Onlangs verscheen bij uitgeverij Sweek, Zie jij mij? van Saskia M.N. Oudshoorn.

Het verhaal
De jonge, ambitieuze journaliste Eva Groen trakteert zichzelf op een weekje New York. In het vliegtuig ploft een aantrekkelijke man naast haar neer: Stephen. Het klikt bijzonder goed en ze spreken af dat hij haar de stad laat zien. Na een paar intense dagen samen krijgt Eva dramatisch nieuws en moet ze halsoverkop naar Nederland terug. Ze vergeet haar telefoon en de twee verliezen elkaar uit het oog. Op Eva’s eerste buitenlandse persreis komt ze hem onverwacht weer tegen. Stephen blijkt heel iemand anders te zijn dan hij haar deed geloven, maar ook Eva heeft haar geheimen. Voordat ze de kans krijgen om het uit te praten, dreigt er gevaar voor Eva’s leven. De man weet haar net op tijd te redden, maar dit blijft niet zonder gevolgen voor beiden.

Over de auteur
Met “Zie jij mij?’ bereikte Saskia Oudshoorn–van der Meulen de finale van de Sweek – Crime Compagnie Contest. Het verhaal gaat verder in “Op eenzame hoogte’ dat Vrouwenthriller van het jaar werd. Ze volgde schrijfcoaching bij Simone van der Vlugt en schreef mee aan het project “Geef de pen door’ van Vrouwenthrillers.nl. Binnenkort komt haar nieuwe boek uit. ‘Zie jij mij?’ is een nieuwe, bewerkte uitgave van ‘Buiten Spel’ (2015).

Ga naar Sweek.com voor meer informatie

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)