Het tweede deel in de serie rondom Jenny Aaron van Andreas Pflüger is onlangs verschenen. 
In samenwerking met Xander uitgevers (waarvoor dank) mogen wij maar liefst 2 exemplaren van dit boek weggeven.

Waar gaat Nooit en te nimmer over? 

Politieagent Jenny Aaron is blind sinds een geheime operatie in Barcelona helemaal misging. Nu wordt ze gevraagd terug te keren bij de elite-eenheid van de politie, maar wil ze dat? En kan ze dat wel, nu haar wereld vooral donker is? Zodra haar aartsvijand weer ten tonele verschijnt, is er geen keuze meer. In Marrakesh zal Jenny de nitief kunnen afrekenen met haar verleden…
Nooit en te nimmer is een razendsnelle thriller van hoog niveau, met een gelaagde, intrigerende hoofdpersoon en een spannende mix van goed en kwaad.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Hoe heet deel 1 van de serie?

Stuur je antwoord voor 15 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Pflüger’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)