Een paar weken geleden verscheen Een omweg naar geluk van Kate Paris bij Tinteling Romance, een heerlijke feelgood roman waar Bianca van genoten heeft. Haar recensie kun je hier lezen. Ook mochten wij Kate een aantal vragen stellen, wat resulteerde in dit leuke interview!

De avonden worden weer langer en wat is er dan fijner dan wegkruipen op de bank met een heerlijk boek? In samenwerking met uitgeverij Tinteling Romance (onze dank is groot!) mogen wij een gesigneerd exemplaar van Een omweg naar geluk weggeven!

Waar gaat Een omweg naar geluk over?

Het geluk lijkt Olivier Philipe eindelijk weer een beetje toe te lachen. Hij heeft schoon schip gemaakt en de grote fout die hij maakte en waarbij hij iemand van wie hij hield, kwetste, zo goed mogelijk hersteld. Nu werkt hij als Master Sommelier in het sterrenrestaurant van zijn ouders en de vrouwen liggen aan zijn voeten. Dan komt er een bericht uit zijn verleden en staat binnen no time alles waar hij in geloofde op zijn kop. Hij verliest zijn baan en zijn thuis en moet toezien hoe zijn geliefde restaurant bijna ten onder gaat. Op dat moment valt Fee in zijn leven, een weggelopen bruid met wie hij meer blijkt te delen dan hem lief is. Er rest hem niets anders dan samen met haar Frankrijk te doorkruisen in een poging zijn leven weer op orde te krijgen. Maar wie is Fee eigenlijk? Hoe langer Olivier met haar samen is, des te meer ontdekt hij wat hij belangrijk vindt en voor wat – of wie – hij uiteindelijk echt wil gaan.
Soms heb je iemand anders nodig om jezelf te vinden.

Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag:

Hoe heet het vorige deel in deze serie?

Stuur je antwoord voor 16 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Paris’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? We zouden het heel gezellig vinden als je erbij komt 🙂

Succes!!!

 

Leave a Reply

  • (not be published)