Onlangs is verschenen bij uitgeverij De Fontein, Wild van Mel Wallis de Vries.

Het verhaal
Eindexamenreis naar Spanje. Het lijkt een droom die uitkomt voor een groep van zeven jongeren. Samen besluiten ze om een nachtje te gaan kamperen in een onherbergzaam natuurgebied. Al snel verandert de droom in een nachtmerrie. Om te overleven, zijn ze op elkaar aangewezen. Naarmate de dagen verstrijken, maken frustratie en angst zich meester van de groep…

Over de auteur

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met Vals won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers ValsKlemWreed, Shock en Schuld won ze in 2012, 2014, 2015, 2016 én 2017 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek. (www.melwallisdevries.nl)

De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde. De jeugdthrillers van Mel worden in diverse landen uitgegeven. (uitgeverij De Fontein)

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)