Het is bijna zover: op 13 november 2018 verschijnt het nieuwste deel in de serie rondom Joona Linna van Lars Kepler: LAZARUS! Wij kijken er enorm naar uit en de recensie zal binnenkort dan ook op de site te lezen zijn. In samenwerking met Uitgeverij Cargo (onze dank is groot!) mogen wij maar liefst 3 exemplaren van dit boek weggeven en ze zijn dan ook nog eens gesigneerd! Hoe ontzettend gaaf is dat?!

Waar gaat Lazarus over? 

Hij komt terug, altijd…

In een appartement in Oslo wordt een dode man gevonden. Bij het openen van de vrieskist in zijn keuken doet de politie een vreselijke ontdekking: het slachtoffer blijkt een tot dan toe onbekende grafschenner te zijn en hij bewaarde er zijn trofeeën. Enkele dagen later vraagt een Duitse collega Joona Linna om hulp bij het onderzoek naar een campingmoord bij Rostock. Joona ziet een patroon opdoemen dat weliswaar krankzinnig is, maar dat hij onmogelijk kan negeren. Sommigen zouden van een wonder spreken als iemand terugkeert uit de dood – anderen van een nachtmerrie.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vragen:

  1. Uit hoeveel delen bestaat de serie rondom Joona Linna?
  2. Welk ander boek schreef Lars Kepler buiten deze serie?

Stuur je antwoorden voor 18 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kepler’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)