In september kwam het debuut Vraag niet om genade van Martin Österdahl uit bij Ambo|Anthos
In samenwerking met de uitgever (waarvoor dank) mogen wij maar liefst 3 exemplaren van dit boek weggeven.

Waar gaat Vraag niet om genade over? 

In Vraag niet om genade van Martin Österdahl moet Max Anger zijn eigen verleden onder de loep nemen om de vrouw van wie hij houdt te redden. Eerste deel in een trilogie.
Pashie, een jonge vrouw die in Rusland werkt voor de Zweedse organisatie Vektor, verdwijnt spoorloos uit Sint Petersburg. Op hetzelfde moment is er een cyberaanval op het telefoonnetwerk in Stockholm, waardoor de veiligheid van Zweden in gevaar komt.
Pashies geliefde en collega Max Anger reist af naar Sint-Petersburg om uit te zoeken wat er met haar gebeurd is. Veel tijd heeft hij niet: hij weet dat de kans dat ze vermoord wordt met elke minuut groter wordt. Pashie is namelijk op het spoor gekomen van een gevaarlijk individu, iemand die al heel lang in de schaduw opereert. Max stuit op een verband met zijn eigen verleden, en met dat van zijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als wees opgroeide. Verleden en heden komen samen op een manier die Max niet had durven vermoeden…

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Wat heeft Martin Österdahl gestudeerd?

Stuur je antwoord voor 24 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Genade’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)