Vandaag verschijnt bij LOFT Books de feelgood Van Chanel naar flanel van Marijke Vos. LOFT Books is onderdeel van uitgeverij Ambo Anthos en geeft feelgood romans en thrillers uit als e-only.

Het verhaal
‘Van Chanel naar flanel’ is de heerlijke nieuwe feelgoodroman van Marijke Vos, auteur van ‘Ik kom je halen!’, over een jonge vrouw die haar rijke verloofde voor het altaar in de steek laat en halsoverkop naar Canada vlucht. Voor de lezers van Sophie Kinsella en Jill Mansell.

Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch? Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar Rainbow Lake, Canada.

Daar woont haar geliefde oom Charlie, en Jennifer hoopt bij hem op adem te komen. Maar eenmaal in Canada aangekomen, loopt alles toch net ietsje anders… Gelukkig krijgt ze hulp van de knappe sheriff Branson. Maar zal Terence haar laten gaan?

Over de auteur
Marijke Vos (1985) studeerde sociaalpedagogische hulpverlening in Nijmegen en werkt als hulpverlener in de zorg. Al op vroege leeftijd schreef ze korte verhalen en in 2013 kwam Marijke tot de finale van de schrijfwedstrijd van Chicklit.nl. Eerder verscheen ‘Ik kom je halen!’.

Ga voor meer informatie naar marijkeswereld.nl

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)