Het derde deel met Erika Foster van Robert Bryndza is pas verschenen.
In samenwerking met Uitgeverij Boekerij (waarvoor dank) mogen wij een exemplaar van dit boek weggeven.

Waar gaat Donker water over? 

Het lichaam onder water zinkt snel. Het zal vele jaren stil en ongestoord blijven liggen, maar op het land begint de nachtmerrie pas net.

Wanneer inspecteur Erika Foster een tip krijgt dat er bewijsmateriaal voor een grote narcoticazaak verstopt ligt in een ongebruikte groeve in een buitenwijk van Londen, gaat ze direct tot een zoekactie over. In de dikke modder worden inderdaad drugs gevonden, maar ook het skelet van een kind. De overblijfselen worden snel geïdentificeerd als de elfjarige Jessica Collins: het vermiste meisje dat zesentwintig jaar geleden overal in het nieuws was.

Om het verband tussen de nieuwe en de oude zaak te vinden, moet Erika dieper graven en meer zien te ontdekken over de uiteengevallen familie Collins en de oude inspecteur die destijds op deze zaak was gezet: een vrouw die nog altijd wordt geplaagd door het trauma van de onopgeloste moord. Al snel realiseert Erika zich dat iemand niet wil dat deze zaak ooit wordt opgelost, en dat die persoon er alles aan doet om te voorkomen dat Erika de waarheid achterhaalt. Is de dader dichter bij dan ze denkt?

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

Donker water is het derde deel in de serie rondom Erika Foster, maar hoeveel delen zijn er tot nu toe in totaal verschenen in het Engels?

Stuur een mail met je antwoord voor 30 november 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Donker water’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

3 Comments to: Winactie: Donker water – Robert Bryndza GESLOTEN

 1. Mireille Muls

  november 24th, 2018

  Het meisje in het ijs gelezen was super spannend, benieuwd naar Donker Water

  Beantwoorden
 2. Ria Oosting

  november 25th, 2018

  Voor mijn dochter die zeer van thrillers houdt

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)