Onlangs verscheen de nieuwste thriller van Toni Coppers, De Genezer
In samenwerking met Uitgeverij Manteau/New Book Collective (waarvoor dank) mogen wij maar liefst 3 exemplaar van dit boek weggeven!

Waar gaat De Genezer over? 

In Antwerpen wordt een professor geschiedenis dood aangetroffen in zijn flat. Alles wijst op roofmoord, want een kostbaar en zeldzaam middeleeuws handschrift over fabeldieren is verdwenen. Het spoor leidt commissaris Liese Meerhout naar Oxford. Daar is de Vlaamse studente Emma vermist. Haar kleren liggen netjes opgevouwen op een jaagpad langs de Theems. De politie gaat uit van zelfdoding, maar die these stuit op veel ongeloof: Emma was een vrolijke spring-in-’t-veld die bij iedereen geliefd was.
Liese en Masson pendelen tussen Antwerpen en Oxford. Al snel wordt duidelijk dat zowel in de wereld van de magie en de fabels als in het leven van Emma niets is wat het lijkt.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Welke deel in de serie van Liese Meerhout is De Genezer?

Stuur je antwoord voor 9 december 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Genezer’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 . Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)