Het achtste deel in de serie rondom Helen Grace van M.J. Arlidge is onlangs verschenen. 
In samenwerking met Uitgeverij Boekerij (waarvoor dank) mogen wij 1 exemplaar van dit boek weggeven.

Waar gaat In de maneschijn over? 

Er waart iets dodelijks rond in het bos. Eerst moesten de wilde paarden eraan geloven. Nu zijn het onschuldige mannen en vrouwen die worden vermoord door een gedaante zonder gezicht. Verdwaald in het donker proberen ze te vluchten, zich te verstoppen. Wanhopig roepen ze om hulp. Maar er is niemand die ze kan horen…

Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers hangen met pijlen doorboord aan de statige oude eiken in het bos. Waarom worden hulpeloze -vakantiegangers opgejaagd tijdens het campingseizoen? Wat hebben de moorden te betekenen? Is dit soms het werk van een psychopaat? Of is het een teken van een occulte samenzwering en worden de slachtoffers geofferd aan het bos zelf? Helen moet zich in het duister wagen om de waarheid achter deze wel heel macabere zaak te achterhalen.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Hoe heet het boekje welke je ontving bij aankoop van het vorige deel, Klein klein kleutertje?

Stuur je antwoord voor  18 december 2018 19.00 uur naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Arlidge’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)