Op 10 januari verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie, Verdoemd van Mariska Overman. Na Hoofdzaak en Voltooid is dit het derde deel in de Isabel Dieudonné-reeks.

Het verhaal

Drie jonge mensen.
Drie zelfdodingen.
Klopt dat wel? Of is er meer aan de hand?

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur ontrafelt beetje bij beetje een duistere waarheid. Ze bijt zich vast in de zaak maar verliest daarbij zichzelf uit het oog.

Daarna nam ze het mes over, trok Jeltes hand naar zich toe en sneed met het mes door zijn huid, door het vlees. Bloed drupte in een gestaag tempo op de grond.

Over de auteur
Mariska Overman is eigenaar van een bureau dat de dood bespreekbaar maakt. Ze schrijft als columnist voor verschillende websites over rouw en dood.
In Mariska heeft altijd de wens gezeten ooit een eigen boek te schrijven. Dat werd Hoofdzaak, een thriller, die in 2017 is verschenen. Ze schreef het in drie maanden tijd. Nadat ze op een vrijdag het manuscript naar de Crime Compagnie had verstuurd, volgde op maandag een uiterst positieve reactie van de uitgever. Na vijf maanden lag het boek in de winkel. (crimecompagnie.nl)

De boekpresentatie vindt plaats tussen 19:30 – 21:00 uur bij boekhandel Broekhuis, Wemenstraat 45 Hengelo. Aanmelden via hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

Lees hier een preview van Verdoemd.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)