Er is weer een nieuwe thriller van Camilla Grebe verschenen, Dagboek van mijn verdwijning. In samenwerking met Uitgeverij Cargo (onze dank is groot!) mogen wij een exemplaar van dit boek weggeven.

Waar gaat Dagboek van mijn verdwijning over? 

Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze cold case opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.

Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Met wie schreef Grebe de Moskou Noir trilogie?

Stuur een mail met je antwoord voor 28 december 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Grebe’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)