We gaan nog even door met de lijstjes: hieronder vind je weer een aantal boeken die in januari zullen verschijnen in de boekhandels:

De vermisten – Emma Rowley (23 januari)
Kate werkt als vrijwilliger voor een hulplijn voor vermiste jonge mensen die weggelopen zijn van huis. Kate kan hun boodschap doorgeven aan hun familie, zonder te onthullen waar ze zijn. Op een avond krijgt ze een telefoontje van iemand die klinkt als haar eigen dochter Sophie, die al lange tijd vermist is en van wie elk spoor ontbreekt. De verbinding is heel slecht. Ze hoort dat de jonge vrouw bang is, en niet veilig. Kate is vastbesloten om haar dochter op te sporen, maar iedereen om haar heen denkt dat ze spoken ziet. Kate moet alles op alles zetten om haar vermiste dochter terug te vinden.

Bekijk op bol.com

 

De kleuren van magie – Victoria Schwab (8 januari)
De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over.
Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

Bekijk op bol.com

 

Oog om oog – Annet Hock & Peter Romer (29 januari)
Al meer dan twintig jaar kennen ze elkaar, de vriendengroep rond jeugdvrienden Sander en Lucas. Vier stellen die lief en leed, zon- en feestdagen met elkaar deelden. En van oudsher minimaal één week per jaar met hun gezinnen naar Schiermonnikoog gingen – de ouders in het grote huis, de kinderen in tentjes in de tuin. Toen de kinderen eenmaal het huis uit waren werd de vriendschap minder vanzelfsprekend. Ze zagen elkaar nog wel, maar de banden werden minder hecht.
Uit nostalgie besluiten de acht nog eenmaal terug te keren naar de goede oude tijd. Maar het is niet meer hetzelfde. De onderlinge verhoudingen zijn veranderd, er is veel gebeurd. En wat een vrolijke reünie op Schiermonnikoog had moeten zijn, loopt uit op een drama. Want het verraad dat een kwarteeuw jaar geleden plaatsvond, vindt eindelijk zijn uitweg…

Bekijk op bol.com

 

Gewoon geen bullshit – Will McIntosh (22 januari)
Amerika, de nabije toekomst. De president heeft alle macht, de politie heeft vrij spel en nepnieuws is overal. Sam en zijn vrienden willen rijk worden – behalve Theo, die wil de wereld beter maken. Ze ontwikkelen een handheld leugendetector, maar nog voor ze een werkend prototype hebben, wordt Theo vermoord. Iemand heeft het op hen gemunt, en de vrienden moeten alle zeilen bijzetten om in leven te blijven.

Bekijk op bol.com

 

 

De bullshitoorlog – Will McIntosh (22 januari)
Amerika, de nabije toekomst. De president heeft alle macht, de politie heeft vrij spel en nepnieuws is overal. Sam en zijn vrienden wilden rijk worden met hun handheld leugendetector. Maar nu is Theo vermoord en zijn ze op de vlucht voor hun moordlustige president, die het prototype koste wat kost in handen wil krijgen. En integer blijven met een tegenstander die nergens voor terugdeinst, is nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk slagen de vier vrienden erin het device uit te brengen. Maar dan breekt de hel pas echt los.

Bekijk op bol.com

 

 

Deel 2 verwachte boeken januari 2019

Deel 1 verwachte boeken januari 2019

Leave a Reply

  • (not be published)