Op 4 februari verschijnt Ruimte voor liefde van Joyce Spijker. In samenwerking met Joyce Spijker maak jij en een vriendin/vriend kans op elk een exemplaar!

Het verhaal
‘Ruimte voor liefde’ gaat over de liefde anno nu. Een tijd die gedomineerd wordt door opties, keuzes, Tinder en waarin forever afterver weg lijkt. Maar toch dromen we nog vaak van dat idee van de prins op het witte paard en de vrouw van je leven, maar kan dat nog wel en vooral: heeft het zin?

In dit boek vind je verhalen van mensen die gelukkig zijn in de liefde en het net even anders doen dan anders. Over de ideale relatievorm (denk aan single zijn, een open relatie, swingen, polyamorische en monogame relaties), over jaloezie, onzekerheid en omgeving. Maar ook de visie van psychologen, een relatietherapeut en een trendexpert om te laten zien waarom we doen wat we doen. Ze geven inzichten en tips, maar de interviews worden ook omlijst door verhaaltjes en facts & figures.

‘Ruimte voor liefde’ is voor iedereen die liefde zoekt, koestert of ooit heeft liefgehad en leest als een relaxed en ultra dik thematijdschrift vol breekbare en zinderende verhalen.

Hoe maken jullie kans:

  1. Schrijf in een reactie onder het bericht in onze Facebookgroep waarom jij dit boek wilt lezen, tag één vriendin/vriend en jullie maken allebei kans op een exemplaar van Ruimte voor liefde.
  2. of stuur een e-mail naar info@thrillersandmore.com o.v.v. Liefde, vertel ons waarom jij dit boek wilt lezen en welke vriend/vriendin jij een boek gunt.
  • (De winactie sluit 6 februari 2019 13:00, uit de inzendingen wordt de origineelste reden beloond door het beheer)

 

De boekpresentatie van Ruimte voor liefde vindt plaats op 11 februari in Bibliotheek Meerssen tussen 19:30-22:00 uur.

Joyce is van 16 tot en met 24 februari te vinden op de huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam, naast de Happy & Healthy villa. Daar geeft zij dagelijks een lezing van 13.00-13.30 uur.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)