Op 1 februari verschijnt bij uitgeverij Boekerij de nieuwe feelgood-roman Nee heb je van Charlotte de Monchy
Wij mogen maar liefst 5 paperbacks van deze sprankelende feelgood-roman verloten (waarvoor onze dank!). Wie wil hem nou niet?! 

Het verhaal

Een sabbatical op Bali pakt voor workaholic Bobbie heel anders uit dan verwacht

Als Bobbie bij de bedrijfscoach zit en er alleen maar testbeeld op haar netvlies verschijnt, beseft ze dat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is. Gelukkig heeft haar baas een klusje voor haar op Bali, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is. Ze hoeft alleen de uitkoop van een surfschool te regelen, zodat het bedrijf daar een luxe resort kan bouwen. Daarna heeft ze tijd zat om de ruzie met Lauren bij te leggen en zichzelf op te laden op een wit bountystrand.

Op Bali pakt het allemaal heel anders uit dan verwacht. De eigenaar van de surfschool, ene Samuel, zegt doodleuk niets voor de verkoop te voelen. En haar zus staat ook niet echt te springen als Bobbie onverwachts met een enorme koffer op de veranda van haar restaurant staat. Bobbie is er toch van overtuigd dat ze beiden zal kunnen ompraten en ze boekt om te beginnen een paar surflessen bij Samuel. Maar de relaxte levenshouding, het heerlijke klimaat en de charmes van haar surfleraar missen hun uitwerking niet. Is het misschien zijzelf die het roer radicaal moet omgooien?

Over de auteur

Charlotte de Monchy (1979) studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA. Na haar goed ontvangen debuutroman Zes maanden zonder verscheen in januari 2016 haar tweede boek Enkeltje Ierland.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar woont Charlotte de Monchy?

Stuur je antwoord voor 8 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nee heb je’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)