In december verscheen bij Xander uitgevers de thriller Ik zal straffen van Steinar Bragi.  
Wij mogen twee paperbacks van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). Wie wil deze spannende thriller nou niet?! 

Het verhaal

Op een koude avond in Reykjavik brengt Kata haar dochter Vala naar een schoolfeest. Vala keert nooit terug. Haar moeder worstelt met het feit dat ze haar dochter niet heeft gevraagd wat er die fatale avond in dat
zorgelijke tienerbrein speelde.
In haar wanhopige zoektocht ontdekt Kata een verontrustende briefwisseling tussen haar dochter en een Hongaarse vriend, en Vala’s mysterieuze band met het poppenhuis dat ze ooit van haar vader kreeg.
Wanneer de gruwelijke toedracht van Vala’s dood aan het licht komt, begint Kata haar meedogenloze avontuur met
een allesomvattend eindstation: gerechtigheid.
In een gekmakend onderkoelde en vervreemdende stijl smijt Bragi je in het hoofd van een moeder, verblind door verdriet en woede. De tijd van vergeven en vergeten is voorbij en verlangen naar wraak overheerst.

Over de auteur

Steinar Bragi (1975) is een IJslandse auteur van proza en poëzie. Hij debuteerde op zijn drieëntwintigste met een dichtbundel die lovend werd ontvangen. In 2008 schreef hij zijn bestseller Women, over de rol van vrouwen in een steeds kapitalistischer samenleving.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Voor welke prijs werd Women van Steinar Bragi genomineerd?

Stuur je antwoord voor 17 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Straffen’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)