Op 10 maart start bij Thrillers and More de leesclub van de jeugdthriller De Duistere School van Sandra J. Paul, met dank aan uitgeverij Hamley Books.

Het verhaal

Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp. Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar Young Adult-boeken en thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de Eilanden-reeks, gevolgd door de thrillers Azerty en Moordspel. Haar boeken werden meteen in Vlaanderen en Nederland uitgebracht en massaal gelezen.

Sandra staat bekend om haar unieke stijl. Zij schrijft steevast intrigerende, vaak psychologisch getinte verhalen met een paranormale toets. Zij was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thrillende kortverhalenwedstrijd. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Voorwaarden

De leesclub start 10 maart a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals hebban.nl, bol.com, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Sandra J. Paul zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: De Duistere School. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot 28 februari. Op 1 maart zullen de deelnemers bekend gemaakt worden via de mail.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)