Op 1 maart verschijnt bij uitgeverij Tinteling Romance de New Adult, Cole van Tijan. Wij mochten een gesigneerde paperback van deze New Adult verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

Hij was gewoon een man die een restaurant binnenstapte. Ik wist niet wie hij was of hoe hij heette. We keken elkaar niet eens aan. Niets verbond ons met elkaar. Toch kon ik zijn aanwezigheid tot in mijn ziel voelen, liep er een tinteling langs mijn ruggengraat. Hij straalde gezag uit. De lucht om hem heen leek te knetteren. Dat was de eerste keer dat ik hem zag en ik raakte betoverd.
Die tweede keer was anders.

Hij stond in de mysterieuze privélift aan het einde van de gang in mijn appartementencomplex. Een vluchtig moment raakten onze blikken elkaar, toen schoven de deuren dicht. Ik was totaal overdonderd. De adem stokte in mijn keel. Mijn zintuigen stonden op scherp. Mijn lichaam leek te zoemen.
Dat was nog maar het begin.
Hij was het hoofd van de maffia. Ik stond op het punt om hopeloos verliefd op hem te worden.
Zijn naam?
Cole Mauricio.

Over de auteur

Tijan is een bestsellerauteur in New York Times die spannende en onvoorspelbare romans schrijft. Haar personages zijn sterk en intens. Tijan begon later in haar leven te schrijven en toen ze eenmaal begon, was ze verslaafd. Ze heeft meerdere bestsellers geschreven, waaronder de Carter Reed-serie, de Fallen Crest-serie en de Broken and Screwed-reeks. Tijan is momenteel bezig met het schrijven van een nieuwe YA-serie. Ze woont met haar man in Minnesota samen met hun Engelse Cocker.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Welke Nederlandse schrijfster heeft Cole naar het Nederlands vertaald?

Het juiste antwoord was natuurlijk:

  • Olga Hoekstra

De winnaar is:

  • Angelique Slot

(Let op: heb boek wordt pas rond 1 maart verstuurd.)

Gefeliciteerd!

Leave a Reply

  • (not be published)