Op 7 februari verscheen bij uitgeverij Prometheus de novelle, Moord terwijl u wacht van Jussi Adler-Olsen. Wij mochten maar liefst 5 paperbacks van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

Wanneer de vrouw van Lars Hvilling hem plotseling verlaat, wordt zijn doodnormale leven flink verstoord. “Saai’ noemt ze hem als ze bij hem weggaat. Bij de kapper komt Lars in contact met een vrouw die dat saaie leven radicaal zal veranderen. Hij belooft de vrouw te helpen om van haar echtgenoot af te komen.
Gedreven door financiële noodzaak ontpopt hij zich tot een ware huurmoordenaar. De vraag naar zijn diensten blijkt groot en zijn methode onaantastbaar – totdat er iets gebeurt wat zijn dubbelleven in gevaar brengt.

Over de auteur

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe heet het eerste deel uit de Serie Q?

Het juiste antwoord is:

  • De vrouw in de kooi

De winnaars zijn:

  • Gea Jager
  • Marina de Wit
  • Marjo de Kers
  • Renate de Jong
  • Yt Boerstra

Gefeliciteerd!

Leave a Reply

  • (not be published)